XX Marxa dels Castells de la Segarra

10 DE MARÇ DE 2019

54 km

La millor manera de conéixer els Castells de La Segarra

i de gaudir d’un entorn espectacular!

 


Merrell col·labora amb la Marxa dels Castells
merrell

La marca americana referent mundial del calçat outdoor entra aquest any com a un dels patrocinadors principals de l’esdeveniment. La sabatilla oficial de la marxa serà la nova MQM FEX GTX, inspirada en atletes, feta per a senderistes. Flexibilitat, lleugeresa, estabilitat i una alta protecció és el que pots esperar d’aquest calçat pioner al món del senderisme. La MQM és el pont perfecte entre la clàssica bota de muntanya i el calçat trail running. El seu nom, MQM, són les sigles de Move Quick in Mountain, i és tota una declaració d’intencions.

Merrell MQM FEX GTX, una nova tecnologia al nostre abast.
Com a tecnologies destacades, compta amb:

merrell01 1. Membrana Gore-Tex Invisible FIT: “El Gore-Tex Invisible FIT permet reduir les capes de l’upper del calçat a una sola peça:  a més de ser impermeable, reduirà la captació d’aigua, la qual cosa significa un temps d’assecat del teixit exterior un 50% més ràpid comparat amb la construcció estàndard de Gore-Tex. La lleugeresa en la seva construcció, en tractar-se d’una sola peça, farà del calçat un calçat molt més lleuger, eliminant alhora tot tipus d’arrugues i plecs. Permet que el folro es deixi caure pel taló, eliminant possibles frecs dels punts de costura pel turmell i taló. La seva construcció permet una major comoditat de la llengüeta sense irritació en la part superior del peu; i un ampli espai a la zona dels dits brinda total llibertat per a un lliure moviment. Gràcies a la seva construcció d’una sola peça i sense costures, el silenci està garantit”.

 

MRL_SS18_MQM_DETAIL_J12341_12. Tecnologia Hyperlock situada al taló per a oferir una major protecció.

3. Merrell AirCushion per absorbir impactes y dotar de més estabilitat

4. Sola M-Select GRIP oferint una tracció duradera

El nou GPS Horizon de TwoNav
Horizon_512x512_08_TREKKGaudir de la muntanya en total seguretat és fonamental per a qualsevol apassionat del outdoor. El nou GPS Horizon de TwoNav ha nascut per oferir la solució definitiva: una navegació precisa, la màxima seguretat i una practicitat i versitilitat imprescindibles per als apassionats del outdoor. Per a això se serveix d’unes tecnologies capdavanteres, algunes de les quals, són exclusives en TwoNav.

AVENTURES SENSE LÍMITS: Horizon és un dispositiu dissenyat per suportar cops, impactes i condicions meteorològiques adverses en rutes de llarg recorregut. La seva carcassa amb bateria extraïble perllonga la seva autonomia fins al temps que sigui necessari, doncs es pot intercanviar la bateria tant com calgui. Una bateria en mode estàndard compta amb 10h d’autonomia.
A més compta amb una ranura microSD integrada que permet ampliar la capacitat de la seva memòria en 64GB perquè puguis carregar una gran quantitat de mapes, rutes i waypionts.

CONNEXIÓ TOTAL: La tecnologia Full Connect que inclou Horizon és un conjunt d’eines amb les quals l’usuari pot sincronitzar el seu GPS a la resta de productes TwoNav a través de WiFi o Bluettoh, vincular sensors ANT+T/*BLE i , el més nou: retransmetre el seu performance en temps real a través del servei SeeMe.
SeeMe es una tecnologia pionera de TwoNav que permet retransmetre en temps real l’activitat realitzada sense necessitat d’utilitzar el mòbil, a través d’una targeta SIM 2G. D’aquesta manera l’usuari està localitzable perquè el seu equip, família i amics segueixin la seva activitat i progrés a cada moment.
A més, la seguretat per a l’usuari està garantida, fins i tot en cas d’emergència: Horizon permet enviar una alerta amb la ubicació exacta als contactes preestablerts per l’usuari a través d’email i de SMS en cas d’incidència.

UNA EXPERIÈNCIA EN 360º: L’experiència TwoNav no acaba ni comença en la navegació. TwoNav disposa dels mapes més capdavanters que cobriran totes les necessitats de l’esportista outdoor així com del programari d’edició de tracks més potent del mercat: Land 8.2. Amb aquestes eines, TwoNav pretén facilitar i oferir la màxima precisió no només en la sortida, sinó durant la preparació i l’anàlisi de la mateixa. Ara, a més, gràcies al Full Connect, la sincronització entre programari i dispositiu així com l’accés a mapes on i off-line, no necessita de cables.

XX MARXA DELS CASTELLS

Pre-inscripcions: 1 de gener de 2019

Inscripcions:
– Federats, des del 14 de gener de 2019
– NO federats, des del 21 de gener de 2019


email: info@marxadelscastells.com
telèfon: 696 343 312; 635 987 419

¡¡ Llegiu la normativa !!

Participants - 2000 persones
Desnivell positiu - 650m
Distància - 54Km
Temps màxim - 12 hores
5 avituallaments

SORTIDA / ARRIBADA Guissona

GUISSONA2018PGoogle-Maps-iconSortida/Arribada al Google Maps

CONCURS FOTOGRÀFIC MARXA 2019

xurriguera3piteu1

La Marxa solidaria 2019

“Aliments per la Solidaritat a La Segarra”.

bancaliments (1)Continuant la vessant solidària de la Marxa, aquest any col·laborarem amb el banc d’aliments de La Segarra.

“Teràpies amb el cor”.

assoc_alba

Col·laborem amb el programa: Jardí Sensorial

oie_9211145RIOnJ6CzCol·laborarem amb el programa d’ajuda als celíacs

PATROCINADORS

POSA’T EN CONTACTE

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Vols contactar?

Escriu el que creguis oportú...

DKV Cardio Check - 11.03.2017 - Pl. de la Universitat, Cervera

 

La prevenció mèdica en l’esport és d’una importància vital. Per això, Sports Cardium®, amb el patrocini de DKV Assegurances Mèdiques, t’ofereix en la Marxa dels Castells el proper dissabte, 11 març 2017 des de les 11 hores i fins a les 19 hores a l’Edifici Universitat de Cervera l’oportunitat d’observar el teu cor .

Per un preu simbòlic de 6,95 euros podràs realitzar-te un electrocardiograma en repòs, prova fonamental i bàsica de la cura cardiològica, amb els millors mitjans tècnics i amb l’informe i signatura d’una metge especialista en Cardiologia Esportiva.

Reserva la teva cita completant aquest breu formulari, i ens posarem en contacte amb tu per realitzar la prova.

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

×

conferencia

×

samarreta_2018bb

×